Нов e-commerce канал за продажба, без никакви трошоци.

Одлична можност за дополнтелно да продадете, вие, наместо вашата конкуренција.


Приклучи се

Што е Woooper?

Првата македонска Amazon-like ecommerce платформа

Напредна софтверска алатка за маркетинг и online продажба на производи, платформа која одговара на современиот начин на живот.

Marketplace / широк асортиман на производи

На нашите корисници им нудиме широк спектар на производи, од секоја категорија, за сечии потреби.

Спремна публика од преку 1 милион македонски купувачи

Не сме нови на пазарот, веќе имаме веќе спремна публика од преку 1 милион македонски купувачи - преку нашите фејсбук пејџови и интернет порталите, како наши партнери.

Зошто Woooper?


Приклучи се

Дополнителна продажба/заработка

Одлична можност да бидете присутни на уште едно продажно место преку кое ќе ја зголемите побараувачката на Вашите производи а со тоа и да имате дополнителна заработка.Read More

Без дополнителни трошоци / Заштеда на ресурси

Со Woooper заштедувате ресурси, време и нерви, а немате никакви дополнителни трошоци кон нас или скриени давачки. Read More

Бесплатна реклама

Заради нашата веќе акумулирана база на корисници, со самото тоа што Вашите производи ќе бидат на нашата страна, вашиот бизнис веќе добива бесплатна реклама и можност за привлекување на нови потенцијални купувачи. Read More

Приклучи се

Во што е магијата?

1.

Огромно маркетинг/e-commerce искуство од Amazon.com

Предноста во работењето со нас е нашето познавање на начинот на работа на e-commerce платформите. Особено, искуството со поголемите продавачи на Amazon.com ни дава неверојатна предност пред другите. Употребуваме најмодерни и современи маркетинг алатки кои гарантираат голема продажба.

2.

Спремна база од 1.000.000 купувачи во Македонија

Иако сме сме нови на пазарот, имаме веќе спремна, акумулирана публика од активни Facebook корисници (1.000.000 активни потенцијални купувачи)

Како функционира?

Поставуваме производи на платформата

Во договор со Вас, одбираме производи од Вашиот асортиман и истите ги изложуваме на Woooper.com. Истите, купувачите можат да ги пребаруваат по тип на производ, категорија или бренд.

Се продаваат и доставуаат

Откако е направена нарачка за одреден производ, истите директно се испраќаат до врата на крајниот потрошувач.

Исплата

Исплата на сумата за производот кон вас, заедно со извештај за продажба.